Trolls Gallapræmiere – en stor oplevelse.

Trolls Gallapræmiere - en stor oplevelse.

Trolls Gallapræmiere

Et glimt på Instagram, men en meget stor oplevelse i virkeligeden.

Da vi var i biografen og se "Find Dory" så vi traileren til filmen Trolls og helt ærligt skulle der ikke meget overtalelse til at vi aftalte at det var den næste film vi måtte ind at se.

Forleden havde Warner Music Denmark en konkurrence på deres Facebook side, hvor man deltog i konkurrencen om 2 billetter til gallapræmieren i Imperial. Jeg tænkte at da vi jo har aftalt at vi skal ind at se den, kunne man ligeså godt prøve løkken og deltage. (jeg vinder ALDRIG i konkurrencer)

På dagen modtog jeg så en besked i min indbakke om at jeg havde vundet to billetter til om aftenen og så var der pludselig en dags planlægning som skulle justeres. Line måtte hoppe ind i børnehaven igen og give Sia besked om at hun alligevel ikke skulle hentes af morfar, men at hun istedet skulle ind at se Trolls med sin far. Sia blev glad og vi glædede os.

Ærligt gik der lidt tid før det gik op for mig at det var gallapræmieren og jeg havde derfor ikke mange forventninger til arrangementet ude over at vi skulle se en sjov film.

Her blev jeg så taget med bukserne nede :O

DET VAR DET FEDESTE ARRANGEMENT JEG NOGENSINDE KAN HUSKE JEG HAR VÆRET TIL.

Hold nu op et vellykket arrangement. Det var planlagt ned til mindste detalje og sat op som den helt store børnefest. Vi er ihvertfald ikke vandt til sådanne fester, så hvis alle gallaarrangementer er sådan her, så vil jeg altså med til nogle flere haha.

Alle vi var i kontakt med som havde haft en finger med i planlægningen af dette arrangement, var så pædagogiske og venlige trods de mange mennesker og det var tydeligt at det var planlagt af folk som ønskede at give de mange børn et brag af en børnefest og uden at gå på kompromis. Intet mindre end FANTASTISK, i må meget gerne give jer selv et klap på skulderen.

Aftenen stod på:

 • Lyserød løber
 • Søde imødekommende trolde i indgangen
 • Dansende smukke trolde på podier
 • Cupcakes i lange baner
 • Champagne både til børn og voksne
 • Røde, grønne og blå popcorn i stakkevis
 • Kildevand
 • Dansetrolde (fra en danskeskolen Pivot)
 • Goodiebags

I salen var der Goodie bags til alle med følgende indhold:

 • Trolls blad
 • Trolls shampoo
 • Trolls Plaster
 • Trolls viskelæder
 • Trolls trold
 • Trolls PEZ
 • Slik

Hvad mere kan man ønske sig?

Er i vimmer vi blev blæst om kuld og hvor vi bare hyggede 3 timer i streg.

Faktisk synes jeg at selve arrangementet toppede filmen og det på trods af at jeg synes det er en fantastisk god film som jeg vil anbefale børnefamilier at tage ind at se med ungerne. Den er altså både sjov for børn og voksne. Den måde man har brugt musikken i denne film, gør bare at man sidder og bliver i fantastisk godt humør og er underholdt fra start til slut. Virkelig anbefalingsværdig film.

Til mine søde læsere vil jeg lige slå fast at jeg på ingen måde er betalt for noget af det jeg skriver her, men at jeg virkelig bare er imponeret og sammen med min datter har fået en på opleveren vi sjældent vil glemme.

Jeg vil gerne give alle som har været med til at få det arrangement på benene et HIGHFIVE, I er for seje og så en stor tak til Warner Music Denmark for at udtrække netop os som vindere.

Her er lidt fotos fra arrangementet:

 

Trolls Gallapræmiere - Ongoingyoungster Trolls Gallapræmiere - Ongoingyoungster Trolls Gallapræmiere - Ongoingyoungster  Trolls Gallapræmiere - Ongoingyoungster Trolls Gallapræmiere - Ongoingyoungster Trolls Gallapræmiere - Ongoingyoungster Trolls Gallapræmiere - Ongoingyoungster Trolls Gallapræmiere - Ongoingyoungster

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.