Skilsmisse – alting har en ende

Jep vi skal skilles.

Skilsmisse - alting har en ende

Alting har en ende og desværre også Lines og mit ægteskab. Jeg tænker dog at intet er så skidt at det ikke er godt for noget, for jeg er jo udpræget optimist. Men hvordan det? tænker de fleste nok. Det er da heller ikke fordi jeg aldrig lander i et sort hul, for det gør jeg da.

Mit liv har da bestemt ikke været en dans på roser, men jeg har et overlevelsesinstinkt så stort og en bagage ligeså. Jeg tænker derfor nok i denne situation at der helt sikker kun kan komme noget godt ud af det hele, selvom at det lige nu er lidt kaotisk og uoverskueligt.

Skilsmisse - alting har en ende

Der er ingen der har være utro i vores situation og det gør jo alting det hele bare en lille smule lettere. Vi hader jo på ingen måde hinanden, men er blot udfordret med hver vores, som gør vi ikke længere er konstruktive for hinanden og vi har trukket den alt for langt, for man håber jo altid at tingene bliver bedre.

Skilsmisse - alting har en ende.

Men på trods af vi ikke hader hinanden, er kontakten da stadig en udfordring, fordi at jeg især er kørt så træt at jeg ikke kan tåle at Line trækker i mig eller forventer bare det mindste af mig. Jeg er gået i "survival mode" og lukker ned for det jeg ikke kan håndtere.

I denne situation er det desværre Line indtil jeg er ovenpå igen. Det forstår jeg selvfølgelig godt er hårdt for Line, for vi har da haft hinandens ryg i en hel del år efterhånden.

Alligevel er jeg fortrøstningsfuld, fordi at det for mig handler om at finde et sted at bo temmelig hurtigt og stable en hverdag på benene. Derefter vil mit overskud langsomt vende tilbage og jeg vil blive bedre i min kommunikation, men indtil da er jeg ærlig talt lidt "handicappet" på det punkt.

Skilsmisse - alting har en ende.

Vi er dog på intet tidspunkt uenige om at have Sia som hovedfokus og handle ud fra hendes bedste, nu handler det så bare om at finde ud af hvad hendes bedste er. Sia og jeg er midlertidigt flyttet ind på kvisten hos Sias mormor og morfar og det er som sådan okay som midlertidig løsning.

Line beholder lejligheden og det glæder mig at den ikke sættes til salg, men at jeg stadig kan "kigge ind" engang imellem og give en hånd med til hvad ende der nu må skulle laves.

Vores mission er ihvertfald at bibeholde et ordentligt venskab og vise hinanden respekt hele vejen op gennem Sias opvækst og forhåbentligt meget længere end det 😉

Skilsmisse - alting har en ende. Skilsmisse - alting har en ende. Skilsmisse - alting har en ende.

Der findes mig bekendt ingen opskrift på det perfekte liv, men man kommer nu langt med positive indstillinger, gåpåmod, udholdenhed og respekt både for sig selv og sine nærmeste.

Tak for alle jeres positive vibes derude 😉

http://www.ongoingyoungster.dk/begyndelsen/

http://www.ongoingyoungster.dk/boernehjemmet/

4 kommentarer

 • Louise

  Hov min kommentar gik hvis ikke igennem du virker som en utrolig velovervejet og fornuftig person. Nu har jeg fuldt med på sidelinjen og har altså lige er spørgsmål ☺️ helt ok hvis ikke du vil svare. Nu hvor Sia er et fællesbarn, hvem har så båret hende i maven? Jeg får ud fra det er line, men er alligevel nysgerrig på hvordan det hænger sammen

  • ongoingyoungster

   Hej Louise

   Det er helt ok. Det er korrekt at det er Line som har båret hende i maven 😉 Jeg har aldrig oplevet mig selv som hunkøn, hvorfor det ville være lige så unaturlig tanke som enhver anden mand 😉

   Mvh Sander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.