Nye tider

Nye tider

nye tider

At starte på en frisk, et nyt kapitel, møge og besvær - men nu kommer foråret.

Vi må ærligt erkende at det sidste halve år, til tider har været lidt udfordrende. Hjemme hos os har den stået på børnehaveopstart, trans-udspring, praktik, hovedforløb, sygdom og flytning. Ærligt talt en lidt stor mundfuld, på lidt for kort tid.

Men hey, jeg har fået juridisk kønsskifte og har gode tider i vente, gennemført to hovedforløb trods sygdom, været i praktik hos en virkelig rummelig mester og så er vi ikke mindst flyttet.

Det er altså også derfor der har været lidt stille hos os begge to, men familielivet har krævet en del opmærksomhed under disse omstændigheder og kommer altid i første række. Men mon ikke vi så småt kan begynde at vende tilbage og komme med lidt flere guldkorn til jer. Det vil jeg ihvertfald satse på 😉 Nu kommer foråret og vi er virkelig klar på nye gode tider i smukke omgivelser.

Jeg ved at nogle af jer følger med hos både Line og Jeg og at flere finder vores nye bolig interessant. Jeg vil derfor lige dele lidt fotos af herligheden, på trods af det ikke er alt som står helt færdigt endnu, men vi er godt på vej. Så snart det står færdig skal vi nok komme med lidt flere detaljer fra boligen og området - vi gemmer guf til senere.

nye tider, Ørestad, flytning, transkønnet nye tider, Ørestad, flytning, transkønnet 

nye tider, Ørestad, flytning, transkønnet

nye tider, Ørestad, flytning, transkønnet  

http://www.ongoingyoungster.dk/jeg-er-lige-her/

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.