Nike Huarache – Børn

"Jeg dør! Kæft de er søde" sagde et familiemedlem da hun så Sias nye sneaks. Nike laver fede sneaks bevares, men de her er altså lidt for fede til ikke at vise jer.

For ca. 1 måned siden farede jeg selv hele København rundt som en tosse og googlede som jeg aldrig har googlede før. Men hvad var det jeg var på jagt efter, jo det var selvfølgelig et par af Nikes Huarache sneakers som meldes udsolgt over hele "linien".

Dog lykkedes det til sidst at skaffe mig et eksemplar hos Støy Munkholm som gjorde stor lykke her hjemme 😀

sko1

Sias onkel skulle så til USA for tre uger siden, og jeg spurgte selvfølgelig om han ikke ville se efter et par til Sia da de ikke er at finde herhjemme i DK. Han ledte i hver by han kom forbi og beskeden fra butikkerne var hver gang "I have never seen it irl." Heldigvis var vi dog så heldige at han i San Francisco kom ind i en Foot Locker som havde et fint eksemplar stående. Desværre havde de ikke i kusinens str. men Sia var heldig og onkel Jeppe har i dag været forbi med den flotte gave. Vi er alle helt forelskede i dem og hendes glæde var stor. Faktisk SÅ stor at hun nu er gået i seng med dem på og at hun glædeligt gav sin onkel Jeppe et stort kram og med ordene "Jeppe, Jeppe, Jeppe tak for skoene" <3 århh det er da bare for sødt. Stor tak til onkel Jeppe <3

Hvad siger I? Er de ikke bare fede?

Ps. Sia er hypermobil og det er ikke godkendt fodtøj til hende. Derfor er det sko til lidt pænt og begrænset brug og lidt for sjov. Hun har selvfølgelig fantastisk og korrekt fodtøj til daglig. Bare lige så vi har det på det rene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.