Annes Indlæggelse – anoreksiklinikken

Kære Anne

I dag den 16/05-2017 blev dagen hvor du endelig blev indlagt på anoreksiklinikken afdeling 6211 på Rigshospitalet for spiseforstyrrede.

anoreksiklinikken indlæggelse Anne Sigsgaard

Det sidste år har du kæmpet en brag kamp mod indre dæmoner og en krop som er ved at være godt og grundet slidt ned, efter 28 år med en opslidende spiseforstyrrelse.

Det har været hårdt at se dig i forfald, men samtid har jeg så stor respekt for at du formår at holde motivationen og humøret oppe og derved endnu ikke har givet op.

Du takker mig konstant for min støtte... men Anne, det er mig der takker. Trods din sygdom formår du stadigvæk at være menneske og give så meget af dig selv og det er meget beundringsværdig.

Anoreksiklinikken

Jeg er glad for at jeg i dag var med til at indskrive dig på klinikken, så jeg er sikker på at du er blevet taget godt imod.

anoreksiklinikken - Anne

Det er de færreste som går gennem livet uden en eneste krise og jeg synes det er vigtigt at anerkende handicaps, sygdomme og andre kriser og hjælpe hinanden igennem dem som respektfulde mennesker.

Man skal aldrig give mere and man kan tåle at miste, men samtidig er det ofte de helt små ting som gør en stor forskel for det enkelte menneske og det kan jeg i den grad selv skrive under på, hvorfor jeg sætter en ære i at hjælpe andre i det omfang jeg kan.

anoreksiklinikken

KARMA

Til alle dem som læser med her: Stop op, mærk efter, kig rundt, ræk ud og bed selv om hjælp hvis behovet opstår. Vi lever i dag i en verden hvor alle har så forfærdelig travlt og vi alle oplever før eller siden at føle os ensomme i diverse kriser, fordi familie og venner har så travlt at de ikke opdager at deres nærmest har brug for en håndsrækning.

Det koster ikke alverden og en simpel sms eller et opkald med ordene "hvordan har du det" kan gøre en verden til forskel - husk det.

Til slut vil jeg sige tak for mine søde læseres støtte og opbakning til "vores" Anne og jeg håber i vil sende hende varme tanker i den kommende tid, hvor Annes kamp mod sygdommen for alvor sætter igang.

Ligeledes vil jeg linke til den indsamling jeg har startet op med tanke på Annes dårlige tænder. I finder indsamlingen HER.

Tak til alle dem som allerede har bidraget til indsamling og husk på... "mange bække små"

Til slut vil jeg ønske dig held og lykke med din kamp ud af sygdommen, jeg tror på at tiden er inde og at tiden er inde for dig nu Anne. Husk på vi er flere der er der for dig og med din stædighed skal du nok komme igennem det.

Kærlig Hilsen

Sander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.