Transperson - Badeland

Transperson – Badeland

Transperson - Badeland

Transperson - Badeland

Jeps i dag kom dagen hvor jeg for første gang i over 4 år hoppede en tur i den store balje :O

Købte en billet og blev henvist til hereomklædningen.. Jeg kan godt afsløre at det føles naturligt og nervepirrende på samme tid. I svømmehallen skal man jo helst bade uden badebukser på før man må gå i vandet og det kan jo i sig selv være svært at komme uden om og samtidig overholde deres restriktioner.

Først have jeg ingen 20´er til et skab, (for jeg har ikke styr på noget som helst) så jeg måtte hoppe ind i svømmehallen uden bad og aflevere mine værdigenstande til dem jeg skulle mødes med og så tilbage og tage mig af mit bade issue.

I omklædningen havde de heldigvis et bad med et par brusekabiner med forhæng og her kunne jeg så lige hoppe ind og bade og så afsted mod den store balje.

Det var ligeså rart som dengang man var barn og ikke var påtvunget en badedragt. Alt sammen generelt bare meget naturligt - frihedsfølelse så det batter.

Issue

Da vi så skulle op kom det lille issue så til syne igen. Denne gang var alle bruskabiner optaget og hvordan takler man situationen når man skal tilbage i omklædningsrummet og have tøjet på igen?

Jeg fik badet, hoppede ind og hentede håndklæde og underbukser og hoppede ud på toilettet i omklædningen, fik tørret mig, underbukser på og tilbage i omklædningen for så at få resten af mit tøj på.

En "far" type rev fat i en livredder og spurgte "sig mig tjekker i aldrig om folk bader ordeneligt og tager deres badetøj af før de hopper i vandet? Jeg har lige set to som ikke tog dem af" Livredderen svarede "jo vi siger jo noget når vi ser det"

Der stod jeg så og tænkte, jamen den ene er jo nok mig, for jeg har lige badet EFTER mit besøg i bassinet. Meeen han skal vel ikke bestemme om jeg tager bukserne af når jeg er færdig med at være i svømmehallen. What ever! Jeg tænkte bare SHIT! for jeg har ikke kunne begå mig bedre end jeg allerede havde gjort.

Jeg badede, fik vasket mig og overholdt restriktionerne. Alt sammen samtidig med at folk holder øje med om man nu overholder svømmehallens restriktioner og hvad nu hvis der ikke havde været brusekaner med forhæng. Så havde jeg ikke kunne tage mine bukser af.

Det er bare svært at gøre noget rigtigt

Jeg er helt med på at det er et svineri når folk ikke bader som anført og at konsekvensen er mere klor i vandet. Men samtidig kan det være svært for os transkønnet som ikke har fået lavet nedre kirurgi at passere i et baderum og kommet helskindet igennem de situationer.

Heldigvis gik det jo fint i dag, men ta´ikke fejl af at det kræver nogle gevaldig store nosser at nærme sig et offentligt omklædningsrum for de fleste transkønnet.

Tænk hvis man kunne plante alle jer andre bare en enkelt gang i modsatte omklædningsrum og bede jer passere efter bedste evne. Først der ville i forstå hvor angstprovokerende de situationer er for os i dagligdagen.

Al den risici for at blive "afsløret", afvist, slået ned osv.

Det er virkelig ikke for sjov at transkønnet har brug for hurtig behandling for at kunne leve et forholdsvis normalt og bekymringsfrit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.