Therese Termansen socialrådgiver

Tale til en Socialrådgiver

Tale til en socialrådgiver

Jeg blev inviteret af min gamle socialrådgiver i Svendborg Kommune, til at komme og sige et par ord til hendes 25 års jubilæum. Dette sagde jeg selvfølgelig ikke nej til, da jeg i den grad synes hun fortjente et par ord med på sin vej videre i sin karriere. Vi har at gøre med en respekteret kvinde som har gjort et stort stykke arbejde i bla. min sag op gennem min opvækst. Nok kunne hun ikke trylle, men hun arbejdede professionelt og respektfuldt hele den lange vej.

Jeg har lovet flere at dele min tale med jer, så den får i lige HER 😉

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.