Tak Hvor Er I Søde

Tak Hvor Er I Søde

Tak Hvor Er I Søde

Kære alle i fantastiske læsere. Tak for en fantastisk opbakning på diverse sociale medier og privat. Jeg ville lyve hvis jeg sagde det ikke gør indtryk på mig, med alle jeres positive kommentarer. Jeg har ikke gjort mig mange tanker omkring andre folks reaktion, ihvertfald ikke de folk som ikke er helt tæt på mig. Jeg betragter mig selv som en person af stærk karakter og da beslutningen først blev taget, er der efterfølgende ikke noget/nogen som kan vælte mig og stå i vejen for min "beslutning" . "Beslutning" forstået på den måde at det er beslutningen for endelig at handle. Engang fortrængte jeg det, nu handler jeg og ser meget frem til en fremtid med endnu mere glæde end nogensinde før.

Jeg har altid fundet det enormt fascinerende at sådan en forvandling er muligt, men aldrig forbundet det med mig selv. Til gengæld vidste jeg ret meget om processen, da jeg endelig selv kom til det punkt at jeg var klar.

Her er et fint eksempel på en FTM (female to male) transfyr, som giver et ret godt billede af hvad det er Testosteron kan gøre for os.

Jeg håber i fortsat vil følge med og at jeg kan være med til at sætte jer ind i de problematikker man står overfor som transkønnet i Danmark pt.

Jeg vil ønske jer en dejlig aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.