sexologisk klinik

Jeg er lige her

Tiden går og jeg kan slet ikke følge med

Sexologisk Klinik

Vi er ved at have vænnet os til vores nye bopæl, jeg er kommet igennem ”Sexologisk Klinik” og sommerferien er ved at nå sin ende. Av for den..

Livet i Ørestad er rart, hjemmet begynder at ligne et hjem og nye venner fra området er budt indenfor. Sia fik sit fine værelse, Line fik nybyggeri og jeg fik snedkereret på altanen og skabt lidt varme. At have en stor sydvendt altan i Ørestad er lidt ligesom at bo i en feriebolig i sydens sol, dog uden Housekeeping og chokolade på sengen. Livet er såmænd dejligt nok, men ud over det har vi jo som alle andre udfordringer i hverdagen.

Sexologisk Klinik

Til dem som har fulgt med her fra start, ved i at mit liv ikke altid har været så nemt og nemt bliver det nok heller aldrig. Det vigtige er man hænger i og kæmper for det som betyder noget.

Før billeder:

Sexologisk Klinik, transfyr, sander Sexologisk Klinik, transfyr, sander Sexologisk Klinik, transfyr, sander

Som sagt er jeg kommet igennem SK (Sexologisk Klinik) og blev altså den 2/6-2016 godkendt til top-op og hormonbehandling. I den forbindelse bliver man henvist til Plastikkirurgisk afdeling på Riget og ligeledes Gynækologisk afdeling også på Riget.

Jeg fik en tid tilsendt i e-boks til Plastikkirurgisk selv samme dag, til den 28/6-2016 hvilket var en positiv overraskelse.

Gynækologisk lod vente på sig, men den 8/7-2016 blev jeg ringet op, at de havde oprettet et ekstra ambulatorie til os for at lette presset. Jeg fik derfor en tid allerede mandag den 11/7-2016 Altså næste hverdag. Ved at forhøre mig hos andre transkønnede, kunne jeg hurtigt konstatere at jeg havde ”sprunget køen over” Der sidder altså en ”bunke” som er godkendt før mig, som enten ikke har fået en tid endnu eller først har fået en tid til oktober.

Hvordan kan det nu ske? Jeg tror nogen har bidt mærke i at plastikkirurgisk har noteret i min journal at jeg er selvmedicinerende. Selvmedicinerende? Nej hov vent, stop lige engang – jeg er startet op i privat regi den 23/6-2016 og er ikke selvmedicinerende (det kalder man det altså på Riget hvis man er i behandling udenom dem). Ligeledes er mit forløb gået ret smertefrit og de har ikke kunne sætte en finger på noget.

Dog havde jeg min kamp med at få udleveret mine blodprøver da jeg 6 uger efter de var blevet taget, gjorde krav på dem. De måtte sågar have deres jurist ind over før at de kunne udlevere dem. Der manglede så stadig et bestemt blodprøvesvar og det måtte jeg kæmpe lidt yderligere for at få og til sidst endte det ”i en bunke” hos SK (men hey alt sendes elektronisk imellem afdelingerne, så hvad er det for en bunke de taler om).

Efter billeder:

Sexologisk Klinik, transfyr, sander Sexologisk Klinik, transfyr, sander Sexologisk Klinik, transfyr, sander

Pointen er at de ikke kan vride armen om på mig, da de ikke har noget negativt på mig. Jeg er derfor bare en pestilens de skal have igennem uden for mange problemer og her tror jeg så lige at jeg får en ”forlomme” hos dem – det er simpelthen IKKE i orden!

Plastikkirurgisk var søde og rimelige. Her i sommerferien opererer de kun cancer patienter og det er både forståeligt og rimeligt. Dernæst er de lige så udfordret som alle andre med den nye sundhedsportal og kan derfor ikke booke vores operationer. Ventetiden er ca. 4-6 mdr. hvis ikke man får og kan træde til ved et muligt afbud. Alt indenfor rimeligheden i det offentlige system og en fair og behagelig behandling.

Gynækologisk der imod var under al kritik, den beretning kan I få i næste indlæg. Status er dog at jeg af sikkerhedsmæssige årsager fortsætter min behandling i det private hvor jeg føler mig tryg, da jeg ikke føler at Gynækologisk har en sikker behandling at tilbyde mig. Ligeledes var mit møde med dem skandaløst, men det høre I mere om senere.

Billedsammenligning:

Sexologisk Klinik, transfyr, sander Sexologisk Klinik, transfyr, sander 

Men hvad er så min status? For dem som følger med på Instagram, kan I jo se at der sker en lille smule. Jeg vil nu vise og fortælle om de forandringer som allerede har vist sig.

Torsdag den 30 juni 2016

1 uge på Testoviron 250mg/ml depot

 • Øget libido om morgenen og løbende gennem dagen.
 • Knopper på baglårene med dertil nytilkommen hårvækst
 • Synlige blodåre på skuldre og arme

Lørdag den 9 juli 2016

2 uger og 2 dage på Testoviron 250mg/ml depot

 • Ondt i kæberne, lidt som om man har fået en omgang tæsk
 • Flere synlige blodåre flere steder på kroppen

Torsdag den 21 juli 2016

4 uger på Testoviron 250mg/ml depot

 • Forøget sult
 • Fortsat ondt i kæberne
 • 1 menstruation efter opstart på T (hurtigt overstået)
 • Vand i hænderne

Lørdag den 30 juli 2016

5 uger og 3 dage på Testoviron 250mg/ml depot

 • Forøget sult
 • Fortsat ondt i kæberne
 • Flere synlige blodåre på ben
 • Øget hårvækst på ben
 • Strammere krop (fedtomfordeling/opbygning af muskler)
 • Skrumpet 3 cm. Over brystet på 5 dage.
 • Bumser på både bryst, ryg og op af halsen
 • Øget libido
 • Forøget behov for alenetid

Jeg takker for jeres opbakning og alle de søde komentarer. Sidder der evt. andre FTM´s med spørgsmål, så skriv en kommentar eller send mig en mail.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.