Sexologisk Klinik - Afslutningen

Sexologisk Klinik – Afslutningen

Sidste tvungen samtale

Sexologisk Klinik - Afslutningen

Tirsdag den 6/6-2017 havde jeg min sidste samtale på Sexologisk Klinik i København. Det vil sige... ihvertfald den sidste PÅTVUNGNE samtale i så fald at Sundhedsstyrelsen godkender min ansøgning om kastration.

Sexologisk Klinik - Afslutningen

Meeen ligesom jeg er udpræget optimist, så er jeg også bund realist og min erfaring siger mig jo i det system at det kan vende hvert sekund.

Det betyder altså at jeg ikke helt tør stole på at ansøgningen går igennem, men jeg kan bekræfte at min behandler ikke ser nogen grunde til at gå imod mit ønske. Dog afventer vi svaret fra den mentaltest jeg skrev om forleden. Hvis den indikere at jeg ikke er kvik nok, så er det åbenbart argumentation nok til at Sexologisk Klinik kan ændre deres holdning i deres erklæring til Sundhedsstyrelsen, som går ud på at de skal beskrive FOR & IMOD midt ønske om kastration som betyder fjernelse af alle reproduktive nedre kønsorganer, livmoder, æggestokke og hvad der dertil høre. Det er jeg ikke så meget inde i, det skal bare ud.

Årsagen til det er vigtigt for os at få det ud er jo at det er et hormonsystem do modarbejder den testosteron vi sprøjter ind i kroppen og det kan de fleste godt regne ud ikke gavner kroppen alverden. De modarbejder hele tiden hinanden og mange transfyre som jeg selv oplever at få smerter i underlivet på sigt. Ligeledes er man usikker på hvorvidt det kan have en påvirkning i forhold til kræft i livmoderen. Så ja UD med det da jeg kan garantere det er maltplaceret og at jeg ALDRIG vil komme til at have gavn af det.

Sexologisk Klinik - Afslutningen

Men ja officielt er jeg altså nu ude af Sexologisk Kliniks grimme fangearme og en fri fugl. Nu krydser jeg bare fingre for at at den ansøgning glider let igennem til godkendelse og så er der kun en Hysterektomi og en lang, meget lang klagesag at kaste mig over 😉

http://www.ongoingyoungster.dk/den-nye-vejledning-til-hoering/

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.