Overskuddet var der ikke

Comeback 2019

Så er jeg tilbage

Lang tid er gået og jeg vil starte med at beklage at måtte holde jer hen, med nye indlæg i alt, alt for lang tid. Årsagen er simpel - overskuddet var der ikke.

Nu vil jeg rigtig gerne vende tilbage og dele mere fra mit liv, fra min hverdag og nogle af de udfordringer som jeg støder på i hverdagen. Vi alle har en bagage med os.

Livet går så stærkt, ofte stræber vi efter mere, større, vildere... Men vi er nødt til at sande, at hvert liv er et eventyr. At målet ikke er at nå en ende på ting og at hver gang vi opnår noget, opstår nye udfordringer og mål for fremtiden.

Tilfredshed

Jeg selv er kommet langt med livet, men vigtigst af alt er at jeg er tilfreds med min plads i verden. Intet arbejde er forgæves, min arbejdsinsats generelt har betydning for mit liv og jeg rykker mig. Det er det som skaber mit liv, min eksistens og skaber min lykke.

Sjældent træffer jeg tilfældige beslutninger, jeg reflektere og gør mit bedste. Noget af det vigtigste jeg har opnået i mit voksenliv har været, at underminere min forladthedsfølelse og erstatte den med min egen kontrol over min tilstedeværelse i livet. Det har givet mig muligheden for, for første gang at føle livet, sætte pris på det og opleve mere, end blot at være tilskuer til eget liv.

Jeg har det med andre ord bedre end nogensinde før, på trods af at intet pt. i mit liv er perfekt. Igen er det vigtigt at stoppe op og observere min egen rolle og her oplever jeg igen den styrke jeg har i altid at være tilfreds. At kunne være tilfreds, så længe jeg ved jeg har ydet mit bedste. Når blot man ikke skuffer sig selv, så har man heller ikke oplevelsen af at skuffe andre og derved kan man altså udvikle sig og arbejde sig hen imod nye mål.

Mål

Mål er gode så længe de ikke er urealistiske og skuffer en selv. Det er meget forskelligt hvor tålmodige vi er i forhold til egne mål og her kan det for nogen være vigtigt at indsætte delmål. Måske det kræver at belønne sig selv på vejen, for at bibeholde fokus til det "store" mål.

Stopper i selv op i jeres travle hverdag og spørg jer om i er på rette vej? Er det i kræver af jer selv realistisk? Har i styr på jeres samvittighed? eller har i tendens til at slå jer selv i hovedet? Har i selv kontrollen over jeres rolle i livet? eller lader i bare "båden" drive og tager det som det kommer?

Jeg har i mange år arbejdet med balancen i mit liv på et helt generelt plan. 2019 er endnu et år med fokus på balance. En balance som jeg aldrig stopper med at arbejde med. En balance vi alle bør revurdere fra tid til anden, da det er den balance/ubalance som former os og skaber vores liv.

Jeg tror på at vi med den rette balance individuelt, viser omverden det reelle billede af os som mennesker. Sammen kan vi udfordre hinandens personlige udfordringer i vores selvudviking.

Begyndelsen

10 hurtige, du ikke bør sige om transkønnede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.