Ordinært, hybrid eller smartwatch

Skagen ure

Ordinært, hybrid eller smartwatch. Kender i det at man forelsker sig? Ikke i et menneske, men ting.. Ja du læste rigtig i en TING. Jeg kan ikke gøre for det, men hvis jeg først har fået øjnene op for noget virkelig lækkert, så får jeg svært ved at slippe det.

Ofte er det dog sådan, at hvis jeg virkelig finder det lækkert, så plejer prisen også at være der efter.

Fars”far”voritter

Jeg har dog alligevel haft succes ved denne uges forelskels og det kræver altså en plads under “fars”far”voritter” Denne uge labre jeg synet af et særligt ur i mig, hvilket har ført til ny viden jeg åbenbart har misset siden de såkaldte smartwatch kom frem.

Jeg er faldet for et skagen ur, et ganske almindeligt ur – altså ingen hybrid og ingen smartwacth. Skagen har alle dage lavet nogle ganske fornuftige ure og til ganske fornuftige priser. Her et mit ønske nr. 1 – Skagen Hagen

Ordinært – Skagen Hagen

Da jeg kiggede lidt videre på Skagen urene, opdagede jeg at der findes hybrid ure som åbenbart er lidt en mellemting imellem et “ordinært” ur og et smartwatch. Forskellen er at et smartwatch har gps og derved også gps funktioner, hvor et hybrid ur er lidt mere begrænset i sine muligheder uden gps funktionen. Men har de mest basale “smart” egenskaber som fx det at kunne modtage et opkald.

Ordinært, hybrid eller smartwatch

Ærligt så har jeg ikke interesseret mig ret meget for de gængse smartwatch, da jeg tidligere havde et Apple Watch og synes det var “the shit”, men jeg kan godt se at de andre brands er ved at komme godt efter det og at Apple i min optik har ligget og stadig ligger lidt på den lade side hvad angår design og nye smartfunktioner. Hvor er det nye at spore, som Apple plejede at være først med?

Her ses eksempler på udvalgte hybrid og smartwatch, som jeg synes “Skagen” godt kan være stolte af at præsentere. Hver sin smag, her finder i min.

Hybrid – Skagen Signatur

Et hybrid ur fra skagen har så også en batteritid på ca. 6 mdr. modsat diverse smartwatch som holder et til to døgn ad gangen og skal lade om natten.

Smart – Skagen Falster 2

Links:

Jeg er IKKE sponsoreret, men her er et par links til de forskellige ure.

Ordinært “Hagen”– 847,50 kr

Hybrid “Signatur” – 1.078,80 kr

Smartwatch “Falster” – 2.345 kr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.