Mentaltest på sexologisk klinik

 Nu er jeg tilbage og undskyld mit fravær.

Som i måske nok bemærkede, var jeg ovre at vende hos momster.dk men pga tekniske udfordringer gennem den sidste måned er jeg nu tilbage på eget domæne igen.

Vi håber på en løsning på længere sigt og hvis andre ønsker at oprette en blog, så hop lige forbi momster.dk og se om ikke det er stedet for jer 😉

Som nogen har bemærket på instagram, er der sket en hel del siden sidst - jeg har aldrig påstået at mit liv har været/er kedeligt... Av!

Mentaltest

En af de ting jeg har været igennem er den omtalte og omdiskuteret mentaltest som vi transpersoner skal igennem før vores endelige godkendelser - "ER DU RETARDERET"

Hvad hvis jeg var? ville det gøre en forskel på om jeg var transkønnet eller ej?

Jeg har selvfølgelig optaget min testning på min telefon, hvorfor det har været muligt at transskribere det ned sort på hvidt så i kan se hvad det består af.

Jeg vil påpege at man trods alt for nyligt har skåret ind til benet og at vores test pludselig kun består af 4/11 opgaver som tidligere har været stillet.

Dog er det stadig katastrofalt at vi skal igennem dette og især fordi at testen først ligger som aller sidste led i vores udredning. Spild af resourcer.

Hvis man havde mistanke om at vi var retarderet og ville tage hånd om det, skulle man nok gøre det først i forløbet eller et sted i mellem de 12 samtaler jeg har haft indtil nu.

Men men jeg deler som altid ud af godterne for at give jer muligheden for at forstår hvad vi gennemgår og hvad vi bruger uendelig meget tid og resourcer på i vores behandling i dansk regi.

Se de spørgsmål vi bliver stiller HER

HER kan i se den sidste skriftlige del

og så den famøse Rorschach test, som i ser i form af billeder i indlægget her.

http://www.ongoingyoungster.dk/sexologisk-klinik-afslutningen/

http://www.ongoingyoungster.dk/skilles-alting-har-ende/

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.