Et statement, transfyr, transkønnet, ongoingyoungster

Et statement ? eller…

Et statement ? eller...

Et statement

Uha Uha hvad gik der gennem hovedet på mig forleden da jeg klippede håret af?

Jeg er ærlig talt overrasket over den positive feedback jeg fik efter min kronragelse, jeg plejer ikke at være populær når jeg klipper håret for kort. Denne gang var ikke som den plejer, på trods af jeg ikke lod meget stå tilbage på toppen.

Men hvordan kan det så være? Tror folk at det er et statement og er søde og vil bakke mig op?

I så fald er jeg overrasket, da mine nærmeste burde vide at det ikke handler om et statement i min transition, men et ønske om at få luft på toppen jeg har haft siden barns ben af. Jeg har bare så tykt og ekstrem meget hår på hovedet i samtidig at min hovedbund ikke kan ånde og det skaber konstant irritation.

Hvorfor jeg ikke har klippet det af for længst, bunder i at jeg aldrig har været særlig pæn uden hår på toppen, jeg satsede derfor stort og håbede noget havde ændret sig efter 10 uger på testosteron - det havde det. Måske er jeg ikke gude smuk skallet, men for 6 mdr. siden kan jeg love jer for at det havde været meget meget værre, av av.

Desuden blev jeg selv samme dag træt af at få kommenteret mine grå hår og tænkte det var fint at tage det hele af og ligesom lade det vokse mere jævnt ud her næste gang 😀

Som en på instagram skrev til mig, så kan man også pludselig forstå hvad de mange smerter i kæberne gik ud på. Der er stor forvandling, som fortsat kun går en vej - nemlig fremad.

http://www.ongoingyoungster.dk/tid-til-en-pause/

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.