E-GO BIKE PRO YELLOW

Lille fix elcykel, til bylivet.

Sommeren 2018 havde jeg fornøjelsen af at teste en E-GO BIKE Pro. Jeg lånte cyklen hen over en uge og kørte København tynd.

Vi alle har forskellige behov og derfor er det også forskelligt hvilke produkter som virker for os hver især.

Jeg vil dog dele min oplevelser af en moderne E-GO BIKE PRO elcykel.

E-GO BIKE PRO YELLOW

FAKTA:


E-GO PRO:
– Fuld aluminium ramme
– Tektro skivebremser for og bag
– Torque sensor system
– 20″ hjul monteret på magnesium fælge
– 5,8 Ah LG Litium Ion batteri, som giver op til 60 km i rækkevidde
– Indbygget bluetooth højtaler
– Integreret ‘ZOOM-suspension’ i forgaffel
Monteret med for- og baglygte.

VÆGT:

Cyklen vejer 16 kg. og er derfor en af de letteste elcykler på markedet. Ud over det har den fælge istedet for eger, hvilket bidrager til mindre vedligehold. Elcykler med eger, skal nemlig spændes efter hver 3 måned, grundet den kraft motoren påføre hjulet, ved brug af el.

Cyklen er en mindre sag som er let at stige af og på og ligeledes let af have med rundt. Jeg har formået at køre 60 km. på en opladning, men jeg vejer også under 50kg. og havde ikke så meget modvind den dag. Det kommer nemlig helt an på belastningen, hvor langt man kan få batteriet til at række.

TERRÆN:

Jeg har kørt skov, strand, vej, vådt og tørt og jeg må sige at den lige sag imponerede mig. Den kan nemlig det som der loves og hverken mere eller mindre. En god allround cykel, uden at man gå i ekstremerne. Med det mener jeg at hvis man ønsker sig en mountainbike eller en racercykel, så er det jo nok det man skal købe istedet.

FART:

Bor man derimod i byen, eller blot skal køre 6-10-15 kilometers ture på daglig basis, uden de store forventniger til fart og terræn så vil jeg til enhver tid anbefale denne cykel. Cyklen køre ca. 25km/t. Igen afhænger det af vægt og vindmodstand.

ENDELIG VURDERING:

Da ugen var omme var jeg faktisk blevet så glad for cyklen at jeg endte med at købe den. De to første måneder kørte jeg 900 km. på den, så jeg vil mene at jeg har formået at gennemteste cyklen og udsætte den for lidt af hvert.

http://www.ongoingyoungster.dk/bambus-komfort-og-kvalitet/

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.