Bacon BBQ Roulade

På den nye grill skal der grilles lækre ting og sager, hele sommeren lang. Derfor vil jeg den første opskrift på bloggen som egner sig til børnefamilier og som derfor hverken er svær at lave eller tidskrævende. Jeg ved ikke om den oprindeligt har et navn, men jeg kalder den i hvert fald Bacon Rouladen. Inspirationen er fundet fra diverse opskrifter fra nettet og sammenbragt til vores egen udgave af retten.

Indgredienser:
1 pakke bacon i skiver
1 pakke hakket oksekød
Lidt all-around krydderi/barbecue
1 Cheddar ost, man kan skære af.

Fremgangsmåden er simpel:

Tag en pakke bacon og læg skiverne ud ved siden af hinanden på et stykke madpapir. De må gerne lige akkurat overlappe hinanden.

Tag efterfølgende det hakkede oksekød og kom det op i en skål, hvorefter du rør det sammen med krydderiet. Vurder selv hvor meget.

Tag nu farsen og påfør den over baconen på madpapiret og fordel det jævnt over hele baconen.

Skær så osten i pinde og læg en lang “pølse” hen over farsen så du efterfølgende kan rulle den ind i rouladen.

Rul den.

Kom den på grillen (indirekte varme) i 25 min. ved 180 grader.

Glasér den med barbecue sauce og giv den endnu 10 min.

Glasér igen efter 5 min. og giv den lige de sidste minutter.

Rul den efterfølgende i knuste nachos chips.

I dag var en af de hårde dage som børnefamilie og jeg sprang derfor over hvor gæret var lavest i forhold til kartofler. Jeg snuppede Rösti på frost fra Rema 1000 og smed dem ind sammen med det andet.

Værsgo, så er der serveret.

færdig roulade

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.