Andemors verden - Asi dukke

Asi dukke – Leonora

Asi dukke – leonora

[Indlægget indeholder sponsoreret produkt.]

På CIFF KIDS messen i Bella Center kom vi forbi Andemors Verden. Andemors Verden er grossist for flere forskellige legetøjs brands og forhandler utrolig mange fine ting.

På messen stiftede jeg bekendtskab med de fine dukker fra Asi, som virkelig ikke er til at stå for når man har en datter som Sia i huset.

Andemor beskriver således: “Der findes dukker og så er der dukkerne fra spanske Así – det er dukker hvor ikke to er helt ens og alle er kendetegnet ved fine udtryk og masser af detaljer.”

Así er et familieejet og –drevet firma, der siden 1942 har produceret dukker, dukketøj og dukketilbehør. Alt bliver designet og produceret i Spanien. Dukkerne kommer i både almindelig dukkestørrelse og i rigtig babystørrelse – det sidste er noget mange børn synes er ekstra sjovt, når de rolleleger med dukker. Dukkerne er samlet i serier hvor hver serie har et tema og der er dukker til næsten alle aldre. Produceret dukker siden 1942 – CE-mærket – designet og produceret i Spanien.

"Lise", Sia og Sander - Amagerbro

Sia har en alder hvor hun eksperimentere med rollen som den ansvarbevidste, kærlige og omsorgsfulde. Det er tydeligt at alle bamserne ikke bare kan ligge tilfældigt når vi skal sove og flere af dem skal med på tur. Derfor var jeg ikke i tvivl om at en sådan Asi dukke – leonora ville falde i “god jord” der hjemme.

I vinterferien fik Sia så tilsendt en af de fine Asi dukker og glæden var stor. Jeg havde forberedt hende på overraskelsen og hun kunne næsten ikke vente med at pakke den op. Hun fik den pakket op og straks kom den med på udsalg i magasin og fik shoppet tøj.

Vi kunne dog ikke finde en køredragt og temperaturen afslørede ikke ange varmegræder. Derfor vakte det mange lange blikke i det Københavnske, da jeg joskede runde med Leonora (som Sia har døbt Lise) på armen.

Flere ekspedienter og handlende kommenterede på Lise og troede for alvor at dukken var et spædbarn. Ligeledes gjorde flere turister som fluks fandt kameraerne frem og begyndte at filme. Stakkels Lise, det må også have været en kold fornøjelse. Jeg var faktisk lidt pinlig, men hvad gør man ikke for sin datter som af reelle årsager ikke ønskede at bære Lise rundt i Københavns gader og stræder.

Det var en oplevelse, dukken er smuk og barnet er meget glad og stolt over lille Lise som får kyndig omsorg og kærlighed. Nu er jagten gået ind på udstyr til det lille nye “familiemedlem” Jeg tænker i kan fornemme hvorfor jeg mener at Asi dukkerne har fået en plads under Fars”far”voritter på OngoingYoungster.

Asi dukke - Andemors verden

Læs også om brugen af Bambus under Fars”far”voritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.