Møde med Jesper Mogensen – operation aflyst

  • 27/02-16 altså blot 10 dage før min planlagte operation, har jeg en aftalt samtale med min behandler som de nu engang kræver i forhold til mit udredningsforløb. Under denne samtale går det hurtigt op for min behandler og mig at vi har hver vores tolkning af brevet fra den 23. december og min behandler kan bekræfte at jeg har misforstået brevet og at der derfor må være tale om en fejl. Jeg går lidt i chock! Jeg taler fortsat konstruktivt, roligt og er fattet (hvordan ved jeg ikke). Min behandler forklarer at han er nødt til at handle på denne situation og kontakte plastikkirurgisk afd. Jeg informere ham om at jeg vil gøre det samme efter mit møde. Jeg går derfor ned på afdelingen (det tager ca. 10 min.) og på de 10 min. sker der RIGTIG meget. Jeg banker på ved operationskoordinatorene og får at vide at jeg skal tale med en helt anden. Jeg bliver vist derhen og en dame forklarer at hun er blevet bedt om at opsætte et møde med den plastikkirurg/klinikchef som har sendt mig brevet og altså overruled en overlæges afgørelse. Jeg fortæller at jeg ikke ønsker et sådan møde, da det vil kræve at jeg har en advokat med, men at alt jeg ønsker fra ham skal være på skrift. Hun går med til at han ringer mig op, hvilket jeg også frabeder mig og spørger om jeg må skrive en note på hendes blok som hun kan give ham, hvor jeg anmoder om alt på skrift – hun siger nej. Jeg går efterfølgende til Amnesty inde i byen hvor et interview nu skal rettes grundet sagens drejning og imens jeg sidder der ringer de fra plastikkirurgisk hvor jeg får en længere behagelig snak med den plastikkirurg/klinikchef som har påvirket min skæbne. Han er venlig og imødekommende og jeg anmoder endnu engang om at få en afgørelse på skrift ( Jf. Forvaltningsloven prg. 22-24) samt henvisning til hjemmelsgrundlag. Han griner lidt opgivende og siger at han gerne vil forsøge at rådgive sig med deres jurister, men at han ikke kan forestille sig at de kan give mig mere end det brev jeg allerede har fået fra ham, hvor han henviser til vejledeingen om behandling af transkønnede. Altså den vejledning som alt lægefagligt personale tolker på hver deres måde, hvorfor den henvisning er ubrugelig. Jeg spørger ham hvad vi stiller op nu og han svare at jeg har to muligheder:
  1. Jeg kan få en ny henvisning til gynækologisk afd. hvor der er lang venteliste (et slag på tasken er 4-6 mdr., måske mere). Blive godkendt igen overlade min hormonbehandling til Riget og få min operation.
  2. Eller jeg kan klage hvor der er ligeledes er lange behandlingstider på klagesager hos Styrelsen for patientsikkerhed.

Altså har jeg under alle omstændigheder endnu engang lang vej til den operation jeg nu allerede har ventet 9 mdr. på.

Jeg er så ked af det og det har store konsekvenser for mig og min psyke. Jeg er i hormonbehandling på 8. måned og min krop er i den grad under udvikling som ikke passer med det som nu er STUCK på min brystkasse på ubestemt tid og ligeledes udskød det min sidste del af min uddannelse og muligheden for at komme på arbejdsmarkedet, hvorfor det også har økonomiske konsekvenser for mig.

Jeg er vred og kæmper alt hvad jeg kan. I kære følgere er rigtig søde ved mig og jeg anbefaler at I holder øje med min instagram det næste stykke tid hvor jeg vil poste så snart jeg har fået mediedækning på min sag.

Hvis nogen tilfældigvis er i familie med, eller kender en rigtig dygtig advokat med speciale i sundhedsloven, så kunne det være en stor hjælp til lidt sparring omring min situation 😉

Hvis jeg dog bare vandt 30.000kr – 50.000kr i den Lotto jeg ikke spiller :O så ville de helt sikkert gå til operation i udlandet – RÅB UD I UNIVERSET “NOGEN SOM HAR OVERSKUD AF MONETER?” 🙁

Jeg håber alle i andre er i en lidt bedre periode af jeres liv end jeg selv og hvis ikke, så får I hermed et skulderklap og disse or med på vejen “HANG ON”