23 dec. modtager jeg afslag fra overlægen på plastikkirurgisk afd.

Fem timeline

  • 23/12-16 altså blot 4 dage senere modtager jeg følgende brev fra plastikkirurgisk afd.:

Kære Sander Bech Harrison

I henhold til Deres ønske om kønsmodificerende kirurgisk behandling, har Deres ønske været diskuteret til MDT konference den 22. december 2016.

De har ønske om hormonbehandling og kønsmodificerende kirurgi, og har haft et forløb ved Sexologisk Klinik. Dette forløb har udmøntet sig i, at der ikke er fundet grund til at gå imod Deres ønske om kønsmodificerende kirurgi (mastectomi) samt hormonbehandling, hvorfor De blev henvist til begge dele.

De har været set hos Gynækologisk Klinik til opstart af hormonbehandling. De har imidlertid valgt ikke at modtage behandlingstilbud fra Gynækologisk Klinik, men har fundet mulighed for opstart og videreførelse af hormonbehandlingen uden for Rigshospitalet, og derfor også uden for det multidiciplinære team.

Af den grund opfylder De derfor ikke kriterierne for fortsat at kunne tilbydes kønsmodificerendebehandling ifølge undertegnedes fortolkning af Vejledningen om udredning og behandling af transkønnede, hvorfor Deres planlagte operation her i Klinikken aflyses derfor.

Med venlig hilsen

XXX