Årets Børnehjælpsdag 2017

Børnehjælpsdag

Børnehjælpsdag

Som de fleste ved har jeg været anbragt uden for hjemmet siden jeg var 4 år gammel og derfor vil jeg gerne slå et slag for Årets Børnehjælpsdag 2017 som finder sted på lørdag den 6 maj i henholdsvis Aarhus og Købehavn.

Jeg selv havde stor gavn af denne organisations store arbejde for os anbragte børn og jeg vil appellere til at forældre tager deres børn i hånden og lære deres børn hvad denne organisation arbejder for og hvor mange børn man kan hjælpe ved at støtte op om deres arbejde.

Slå vejen forbi Kongens Have i København eller Rådhusparken i Aarhus, på lørdag den 6. maj 2017, kl. 10:30-12:00.

Tag familie og venner med til vores to, velgørende - og GRATIS - arrangementer, der hylder anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Mød tv-værten Bubber, skuespilleren / tv-kokken Timm Vladimir, danseren Jenna Bagge (Vild med Dans), komikeren Karsten Green, rapperen Jøden, multi-kunstneren L:Ron:Harald (aka Lars Jensen) og danseren Sofie Kruuse (’Vild med Dans’).

Vær med til at lege, danse og synge i den gode sags tjeneste. Oplev smukke 'drømmeballoner'. Læs mere om programmet i hhv. København og Aarhus - og se, hvor de kendte befinder sig henne - via dette link: www.bhd.dk

Jeg har ladet mig fortælle at der sendes op i mod 1000 drømmeballoner i luften, med tegnede ønsker fra en masse dejlige anbragte børn, se nogle af tegningerne her:

tegning tegnet af anbragt barn børnehjælpsdag tegning tegnet af tegning tegnet af anbragt barn børnehjælpsdag barn tegning tegnet af anbragt barn børnehjælpsdag tegning tegnet af anbragt barn børnehjælpsdag tegning tegnet af anbragt barn børnehjælpsdag tegning tegnet af anbragt barn børnehjælpsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.